четвер, 17 грудня 2020 р.

НОВОРІЧНО-РІЗВЯНА ВИСТАВКА 



Традиційно, від Дня Святого Миколая в нашій країні розпочинається такий веселий, завжди хвилюючий і метушливий передноворічний період, коли всі поринають в святкові клопоти і, найперше, поспішають  прикрасити свою домівку. У нас, в "Юності Буковини", також існує така традиція -  святково прикрасити  вітрини Центру, щоб Новорічні дива обов'язково завітали до наших вихованців. 
Наші юні художники - вихованці гуртків образотворчого мистецтва "Палітра", "Світ фантазій" та "Юний дизайнер" наполегливо та старанно працювали під пильним оком своїх керівників, щоб в переддень Святого Миколая подарувати всім справжнє  диво - неймовірної краси художні композиції до Новорічних свят. Особливо старанними були наші початківці, адже це перша в їх житті виставка! 
Ми щиро дякуємо всім нашим талановитим художникам за  чудові емоції,  за щирість, доброту і веселий настрій, які панують у ваших маленьких мальованих шедеврах!

Це - наші відповідальні помічники, вихованці гуртка "Палітра" - Русу Сергій, Махмутова Каріна, Басараба Оля, Струц Даніела, Вигнан Настя. Дуже-дуже дякуємо за допомогу в оформленні виставки!








Всіх вихованців нашого казкового Центру ми щиро вітаємо з Днем Святого Миколая і бажаємо, щоб  кожний з вас знайшов найбажаніший подаруночок у себе під подушкою!

Нехай наша Новорічно-Різдвяна виставка додасть всім гарного настрою в хвилюючому передчутті свят, що стрімко наближаються!  














Немає коментарів:

Дописати коментар