середа, 2 грудня 2020 р.


                              "З ВДЯЧНІСТЮ ВОЇНАМ-ВИЗВОЛИТЕЛЯМ !"

        47 святкових листівок-привітань до Дня Збройних Сил України створили вихованці гуртків образотворчого мистецтва. Це мініатюрні малюночки з щирими та добрими словами-побажаннями військовослужбцям та воїнам-захисникам, які гідно захищають наші кордони на сході України. Виготовленням святкових листівок наші гуртківці долучились до участі у благодійній акції, яку  організували волонтери з метою збору святкових подарунків для наших воїнів-захисників на відзначення Дня Збройних Сил України.
       На жаль, тільки дуже невелику кількість листівок ми змогли передати волонтерам, в зв'язку з тим, що наш заклад перебуває зараз на дистанційній формі навчання.Але ми маємо велику надію, що наші дітки збережуть свої листівки-привітання і, як тільки,ми перейдемо на очну форму навчання ми обов'язково передамо ці листівки волонтерам для того, щоб вони все ж таки потрапили до рук наших військових та викликали в них добрі почуття і зігріли їх серця.
       Ми щиро дякуємо нашим маленьким художникам за старанність та активність, їхнім батькам - за підтримку, а нашим керівникам - за організацію цікавого та змістовного тематичного заняття по виготовленню святкової листівки. 
       Переглянути листівки-привітання можна на блогах наших керівників за посиланнями:https://elenamazh.blogspot.com/
 
      Приємного перегляду !

Немає коментарів:

Дописати коментар