середу, 29 квітня 2020 р.

Запрошуємо познайомитись з фантастичними істотатами "Світу фантазій"

Розвиток уяви і творчості - один із важливих аспектів формування інтелектуальної особистості. Вони тісно переплітаються з фантазією, забезпечуючи рішення нестандартних завдань, швидку адаптацію до життя, прийняття рішень з розумінням наслідків.

Уява та фантазія - це найважливіші сторони нашого життя. Це чудова особливість нашої психіки і інтелектуальна функція мозку безпосередньо пов'язана з пам'яттю.

Ейнштейн вважав, що фантазія важливіша за знання, тому що вона безмежна. Уявляти, придумувати і творити - дуже важливо. По перше це збагачує життя щастям творення. По друге, це вчить дітей бути креативними, вільно себе почувати у всіх сферах мистецтва, мати відчуття стилю і займатись цікавою справою.

Розуміючи важливість розвитку творчої уяви у вихованні вільної, не закомплексованої особистості, керівники гуртків образотворчого мистецтва нашого Центру ніколи не обмежують дітей у їх творчих фантазіях.


Пропонуємо ознайомитись з роботами вихованців гуртка "Світ фантазій"  (керівник Олена Мажуровська) за темою "Фантастична істота'. Нагадаємо, що ми беремо участь у  акції в підтримку лікарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар