пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

Нестандартне заняття гуртка "Палітра" .

Альтернативні або спонтанні техніки малювання зазвичай використовуються, коли є певні перешкоди у використанні традиційних технік живопису (діти перевтомились, зник інтерес, розчарувались). Інтернет-ресурси пропонують дуже багато різних варіантів з використанням найнесподіваніших матеріалів: мила, крейди, воску, малювання бризками, крапками та ін. Проведення такого заняття вимагає від педагога нестандартного мислення, креативного підходу у виборі теми та матеріалів, якими дітям вдасться виконати завдання.




У гуртку "Палітра"  (керівник Вікторія Савчук) звернення до альтернативних технік малювання було продиктоване тим, що у більшості вихованців закінчився папір для малювання. Для того, щоб не переривати онлайн челендж, керівник гуртка запропонувала своїм вихованцям виконати малюнок на газеті (обоях).


Виконання цього завдання відкрило вихованцям новий досвід використовувати добре знайомі їм предмети в якості художніх матеріалів. Але найголовніший досвід полягає в тому, що ніякі зовнішні перешкоди не перервали наші онлайн заняття! Ми щиро дякуємо найстійкішим учасникам челенджу за старанність, наполегливість та вірність проекту. Дивимось разом  творчі роботи  гуртка "Палітра" за темою "Малюнок на газеті".























Немає коментарів:

Дописати коментар