пʼятниця, 16 квітня 2021 р.


 NOOSPHERE SPACE ART CHALLENGE

       В квітні в Україні проводився  Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на космічну тематику NOOSPHERE SPACE ART CHALLENGE за підтримки ГО «Асоціація Ноосфера» та Макса Полякова.  Цього року тематика конкурсу була присвячена 30-й річниці Незалежності України

   12 квітня, до Дня космонавтики, організаторами були оголошені підсумки конкурсу.  Серед 14854 учасників було обрано 9 переможців. Всі, без виключення, хто брав участь у конкурсі були відзначені Дипломами учасника.

    Наші юні художники не залишились осторонь від такої привабливої для всіх дітей теми - Космосу. 34 юних митці, подали свої творчі роботи до участі у конкурсі та отримали від організаторів  почесні Дипломи учасника.

  Ми щиро дякуємо вихованцям гуртків  "Палітра" (керівник Вікторія Савчук) та «Світ фантазій» (керівник Олена Мажуровська)  за активну участь у престижному Всеукраїнському конкурсі, який став для наших юних художників ще однією сходинкою на шляху  до їх творчого зростання.

А фантастичні творчі роботи на космічну тему можна побачити на невеличкій виставці в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання "Юність Буковини".











Немає коментарів:

Дописати коментар