вівторок, 6 квітня 2021 р.

"НАМАЛЮЙ СВОЮ МРІЮ" 


                                                      УВАГА, КОНКУРС! 

        Відповідно до листа Офісу Президента України від 25.03.2021 № 41-01/390   з нагоди 75-ї річниці від дня утворення Конструкторського бюро імені Антонова проводиться Конкурс дитячого малюнку «Намалюй свою «МРІЮ» серед дітей і молоді України.

       Зазначений захід організовано з метою популяризації видатної постаті українського літакобудування Олега Антонова та професії авіаконструктора, реалізації творчих здібностей дітей.

       З 2 до 20 квітня проводитиметься обласний конкурсний відбір дитячих малюнків у трьох вікових категоріях: молодшій (6 – 9 років), середній (10 – 13 років) та старшій (14 – 18 років).

       Роботи надсилаються до 20 квітня 2021 року на адресу КЗ «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (58000, м.Чернівці, вул. Кошового, 30).

       Вимоги до конкурсних робіт: розмір конкурсної роботи формату А3 або А4, техніка довільна. У конкурсних роботах має бути розкрито тему авіа моделювання та літальних апаратів. На зворотному боці повинно бути зазначено: назву роботи, техніку виконання, прізвище, ім’я  та вік автора, коротку біографічну довідку, навчальний заклад, контактний телефон.

       Кращі творчі роботи буде надіслано для участі у фінальному етапі конкурсу ,,Намалюй свою ,,МРІЮ”.  ФІНАЛІСТИ Конкурсу будуть запрошені до Києва (у супроводі одного дорослого) на урочисте відкриття виставки та на персональну екскурсію підприємством «Антонов».


Немає коментарів:

Дописати коментар