середу, 29 червня 2022 р.

"КРАЇНА СОНЯЧНИХ МРІЙ"

       Впродовж трьох днів, з 21 по 23 червня 2022 року,  в гуртках образотворчого мистецтва проходив традиційний щорічний фестиваль мистецтв «Країна сонячних мрій» . Цього року вихованці всіх рівнів навчання виконували єдине творче завдання «МИ З УКРАЇНИ». 

   Незважаючи на те, що 80% занять в цьому навчальному році проходило в дистанційній формі, у фестивалі взяло участь 154 вихованця (з 200, що відвідують гуртки образотворчого мистецтва).  100 відсотковою участю у фестивалі відзначились вихованці НХК гуртка «Юний дизайнер» (щоправда з 33 вихованців, що навчаються в гуртку, 28 взяли участь у фестивалі дистанційно).  77 учасників фестивалю було представлено від гуртка «Світ фантазій» (що складає 93 % складу гуртка).  Гурток «Палітра" представили 44 вихованця» (50%  від загального складу вихованців).

   Всі учасники фестивалю продемонстрували вміння використовувати  на практиці набуті знання, уміння і здібності при виконанні нового художньо-творчого завдання, володіння сформованим художньо-естетичне мисленням.  Відтворені гуртківцями  художні образи вражають глибиною почуттів, яскраво вираженим патріотичним змістом виконаних творчих робіт.

       24 червня відбулось урочисте нагородження Лауреатів фестивалю. Виставка  "МИ З УКРАЇНИ", що експонувалась у фойє ІІ поверху, була приурочена  до святкового закриття навчального року.

   Більш детальну інформацію про результатами участі  юних художників у фестивалі мистецтв «Країна сонячних мрій» та фото і відео художніх творів можна знайти на сторінці «Юність Буковини» у Фейсбуці та на персональних блогах керівників гуртків:

https://viktoriyasavchuk.blogspot.com/

https://elenamazh.blogspot.com/

https://allarusnak.blogspot.com/












Немає коментарів:

Дописати коментар