четвер, 3 лютого 2022 р.

Х Національний конкурс дитячого малюнка "Автомобіль моєї мрії-2022"

Конкурс дитячого малюнка "Автомобіль моєї мрії" - це один з найулюбленіших конкурсів,  в якому залюбки беруть участь юні художники нашого Центру. Організатором конкурсу є компанія Toyota Motor Corporation. Приваблює наших вихованців цей конкурс, перш за все, можливістю стати учасником Всесвітнього етапу конкурсу. Таке право надається конкурсним роботам, які посядуть перші три місця в кожній з трьох вікових категорій у Всеукраїнському етапі конкурсу. По друге, конкурс має досить солідний призовий фонд: Призами Конкурсу є: а) за перше місце у кожній віковій категорії – планшет та стилус; б) за друге місце у кожній віковій категорії – планшет; в) за третє місце у кожній віковій категорії – гіроскутер або квадрокоптер. По третє, кожний учасник, незалежно від отриманого місця,  нагороджується  Грамотою  Організатора конкурсу - Toyota Motor Corporation.

Наші юні художники цього року досить активно долучились до участі у конкурсі. На розгляд Всеукраїнського журі було подано 40 конкурсних робіт вихованців гуртків "Світ фантазій"  (керівник Олена Мажуровська) та "Палітра" (керівник Вікторія Савчук).

Попереду - визначення переможців. А сьогодні ми широ дякуємо представникам офіційного дилерського центру Toyota в Чернівецькій області за приємні подаруночки учасникам конкурсу.











Немає коментарів:

Дописати коментар