середа, 2 вересня 2020 р.


 Всіх причетних до нашого блогу - керівників гуртків, вихованців, батьків, а також тих, кому цікаві наші публікації - всіх вітаємо з початком навчального року 2020-2021!

На жаль, ми в червоному рівні епідеомілогічної безпеки і тому наш навчальний рік стартував в режимі онлайн. Але це не є приводом засмучуватись, опускати руки, або взагалі відмовитись від занять в гуртку. Адже наші керівники налаштовані проводити з вами так само цікаві та змістовні заняття, організовувати міні-конкурси, тематичні виставки, давати цікаві майстер-класи!  А на сторінках нашого блогу так само будуть висвітлюватись події нашого непростого навчання, анонсуватись цікаві творчі завдання, публікуватись фото виконаних вами робіт.

Що необхідно, щоб наш особливий навчальний рік став для всіх доступним та приніс максимум задоволення? Найголовніше - дотримуватись розкладу занять! Всі наші вихованці отримали розклад у своїх вайбер-групах. Ми звертаємось до вас, дорогі наші вихованці, а також до наших батьків - будь ласка  організуйте свій час так, щоб у вас була можливість займатись творчістю. Адже саме заняття малюванням - визнаний всіма психологами засіб зняти напруження, розслабитись і створити позитивні емоції! 

Отож бажаємо всім нам теплого та щирого спілкування, підтримки один одного, а найголовніше - будемо здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар