понеділок, 30 березня 2020 р.

щоденник челенджа в гуртку "Палітра"

Отже, вихованці гуртка отримали завдання за темами 2 і 3 та впродовж декількох днів працювали над його виконанням. В результаті ми маємо 80 нових творчих робіт. Усі чудово справились з завданням, так як поставились до нього максимально відповідально. 
Узагальнивши участь вихованців у челенджі  впродовж двох тижнів, ми пересвідчились, що дистанційне навчання має свою особливість - діти не обмежені в часі, як це буває під час занять, які чітко регламентовані. Тому, виконуючи завдання, вони мають можливість все ретельно обдумувати, робити по декілька ескізів, отримувати консультації від керівника, а також радитись з своїми батьками. Не останнє місце в цьому списку належить духу конкурентності, який присутній в проекті. Все це утримує зацікавленість вихованців у активній  участі у челенджі та з нетерпінням чекати нових завдань. Пропонуємо переглянути декілька творчих робіт.

Пропонуємо виконати наступні дві теми: Тема 5 - 'Контраст величин. Великий - маленький. Тема 6 - "Контраст форм. Тонкий - широкий". Завдання - не прості, адже жодних зразків вам не пропонують. Тому включайте фантазію та згадайте, чого навчились. 

Немає коментарів:

Дописати коментар